fbpx

Ragent a jobb napokért

Mindannyiunknak fontos egészségünk megóvása. A túlterhelés csökkentése és az idegrendszer regenerálódása. Ez nem kérdés. Vagy a Te esetedben igen? Néhány kész tény: talán meggyőz, talán nem.

Napjaink felgyorsult világa, az életmód, amit folytatunk – ha nem is vesszük észre -, de elvesz belőlünk minden nap egy kicsit. Gyorséttermek, gyors kaják, rohanás ide-oda, telefoncsörgés, üzenet, Messenger, minden… MINDEN kihatással van az egészségünkre, az idegrendszerünkre. Nektek is megvan az az érzés, amikor csak úgy mindent kikapcsolnátok, nem érdekel a barátod húgának a barátjának a macskájának a gyerekével mi történt, vagy éppen ki kivel veszett össze, még a kedvenc zenétek sem érdekel… Ilyenkor az idegrendszered jelez, hogy na ácsi. STOP. Kicsit foglalkozz magaddal. 

Igen, ekkor tökéletes lehet az “1 napra elvonulok a világtól…”, de ez sajnos csak ideiglenes megoldás, te is tudod. Ezt alátámaszthatom én is, a cikk írója. 3 hónapja szedem folyamatosan a BodyWade Ragent kapszulát. Saját tapasztalat alapján elmondhatom, hogy toleránsabb vagyok azokkal az emberekkel szemben, akik régen még felhúzták az agyam. Valószínűleg azért, mert sokkal kevésbé vagyok fáradt, fáradékony. Jobban alszom! Régebben 5-6 órákat tudtam aludni, és úgy keltem fel, mint amikor 20 évesen átbuliztam az éjszakát… Most simán alszom 7-8 órát nyugalomban. Meg van Nektek is ugye, hogy a testnek és az idegeknek regenerálódni kell? (ha lehetne gifezni, már lenne erre vagy 8 gif… de csak írjátok be a gifekhez, hogy boom)

Erre térjünk ki egy kicsit. Miért kell regenerálódni…

Mikor nyugalmi állapotba kerülsz és alszol, na akkor regenerálódsz. Ha edzős napot nézünk, ha általánosat, a szervezetednek MINDIG szüksége van erre.

Tudjátok, hogy nekem, laikus embernek miért a Ragent lett a választásom?

Az Acetil-L-karnitin (ALC) nagy mennyiségben van jelen az idegekben és idegsejtekben. Az idegsejtek anyagcseréjének fokozásán túl sejtvédő és antioxidáns hatású a teljes idegrendszerre. A B1-, B5-, B6-, B12-vitaminok és a magnézium részt vesznek a normál energiatermelő anyagcsere- folyamatokban és hozzájárulnak a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez.

Energiabombának érzem magam néha a hétköznapokban is, és csalódott vagyok, mikor nem történik semmi, pedig úgy érzem az Eiffel tornyot IS felépíteném 2 óra alatt max.😃 Tényleg sokkal több energiával állok a napi kihívások elé.

Ha nem hiszed, próbáld ki Te is a BodyWade Ragent termékünket! Garantáltan úgy fogod érezni magad, mintha kicseréltek volna.

Leave a Reply

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük