fbpx

Mi is az a Tauzin?

Ez számotokra is egy új kifejezés lenne? Nem nagy kunszt, igazából a tauzin egy formula, amit taurin és cink alkot.

Mire jó a taurin?

A taurin egy különleges aminosav, ami főleg fehérjékben gazdag élelmiszerekben van jelen, de szervezetünk is képes előállítani. 

Fontos szerepet játszik az epe termelésében, a zsírok emésztésében (igen, igen ez hasznos fogyókúra esetén!)

Elengedhetetlen szívünk egészségéhez. Mindenki jobban örül az egészséges szívverésnek, de igen az is normális, ha egy szimpatikus egyed látványának hatására kihagy. 

Csökkentheti a vérnyomást és komoly antioxidáns hatással rendelkezik.

Amennyiben a szervezeted nem termel eleget belőle, akkor a tested jelez! Az első tünet a fáradtság, gyengeség lehet, de nyilván vannak “súlyosabbak” is mint például a látásromlás és bizonyos máj rendellenességek is felléphetnek.

Szóval…. tessék csak beépíteni az életedbe, helyes mennyiséggel bajod biztos nem lesz belőle 🙂

Na és mire jó a cink?

A cink egy nyomelem, ami fontos szerepet játszik az immunrendszer helyes működésében. Röviden és tömören: számos pozitív hatása van! Például ki ne vágyna szép hajra? Ez tényleg jó, de “csak” egy a sok hasznos hatás közül és nem elhanyagolható! 

Szóval hozzájárul a haj, köröm és bőr normális állapotának a fenntartásához, a vér tesztoszteron szintjének a fenntartásához. Csajok itt ne ijedjetek meg, nem kezdtek el bajszosodni tőle! A cink férfiaknak és nőknek is egyaránt jó, mindenkinek a “maga” dolgát erősíti. 

Szerepet játszik a hormonrendszerünk megfelelő működésében, azaz a normál termékenység és szaporodás fenntartásában, így, ha ez a része bárkinek is problémás, a cink ezen is segíthet! 

Kiemelten fontos szerepe van minden anyagcsere folyamatban. Ha e téren bárkinek vannak problémái, kezdjen el cinket szedni és nem bánja meg.

Mi történik, ha hiány lép fel? Legegyszerűbben fogalmazva könnyebben kaphatunk el betegségeket és nehezebben épülhetünk fel belőle. Szervezetünk hajlamosabb lehet gyomor és bélrendszeri panaszokra és ezeknek elég kellemetlen tünetei lehetnek.

E két csodálatos tápanyag ötvözete a Tauzin formula, melyet megtalálhattok az Inceptor termékünkben! Senki ne várjon csodát, 1-2 napos szedéstől. Ezeket is pár nap elteltével érzékeli testünk, vagyis csak rendszeres szedés mellett segítheti a működését.

Leave a Reply

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük