fbpx

Cégünkről

Dyaspaar Development Kft.

A Dyaspaar Development Kft.-t azzal a céllal alapítottuk, hogy kiemelkedő minőségű, magas hozzáadott értéket képviselő étrend-kiegészítőket és speciális gyógyászati célra szánt tápszereket fejlesszünk és gyártsunk.

Elkötelezettek vagyunk abban, hogy célunkat megvalósítsuk. A minőség és az innováció azok a fogalmak, amelyek terveinket és termékeinket jellemzik.

Küldetésünknek tekintjük, hogy mindennapi munkánk a legújabb orvosi kutatások eredményeire és a legaktuálisabb tudományos publikációkra épüljön. Ez a látásmód teszi lehetővé számunkra, hogy „evidence based” termékeket hozzunk létre és tegyünk elérhetővé.

Készítményeink minőségbiztosított környezetben készülnek, laboratóriumban bevizsgált, minősített alapanyagokból. Gyártástechnológiánknak köszönhetően termékeink a legmagasabb minőségi elvárásoknak is megfelelnek.

A fenti alaptételeken túl meghatározó szempont számunkra a Magyarországon és az Európai Unióban érvényes törvényi szabályozások és rendeletek maradéktalan betartása.

Termékeinket Magyarországon fejlesztjük és gyártjuk orvosok, gyógyszerészek és sportoktatók közreműködésével.

About Us

 Dyaspaar Development Ltd.

We founded Dyaspaar Development Ltd with a clear vision in mind: we want to develop and produce dietary supplements with high added value and of exceptional quality, and food for special medical purposes.

We are committed to reaching our goals. Quality and innovation are the concepts that characterise our products and plans.

Our mission is to underpin our work by the newest medical research and most current scientific publications. This point of view enables us to create evidence-based products and make them available for our customers.

We manufacture in quality assured environment, made of qualified ingredients.

On top of these, it is very important to us to completely comply with the regulations of Hungary and the European Union.

Our products are developed and manufactured in Hungary with the assistance of doctors, pharmacologists and coaches.