fbpx

BodyWade Thryel – csak az, amire szükséged van!

Olyan terméket keresel, amelyet edzés előtt használhatsz, és többet nyújt, mint az L-karnitin vagy az L-arginin önmagában? Olyan terméket, amely rugalmasan adagolható, és még esszenciális BCAA-t is tartalmaz? Válaszd a BodyWade Thryel-t!

Hogy miért is?

Az  edzés  előtti  formulák  és  BCAA-k  legspecifikusabb összetevőinek  jellegzetes kombinációja, koffein és adalékanyagok nélkül. A mindennapi edzésekhez és verseny-felkészülésekhez fejlesztett összetétel, ami segít elérni a céljaidat. Mivel koffeint nem tartalmaz késő délutáni és esti edzésekhez is jó megoldás. Az adagodat az edzésed intenzitásához tudod igazítani. 😉

Az L-karnitin  nagyon fontos  szerepet  játszik  az  emberi  szervezet  energiatermelésében. Hosszúláncú zsírsavakat  szállít  a  mitokondriumokba (sejtszervecske, ami előállítja az energiát),  ahol  azok  oxidációjával („elégetésével”) energiát termelhetnek. A karnitin az izomsejtekben termelődő felesleges salakanyagokat segít eltávolítani a sejtekből, így megakadályozza azok felhalmozódását. Ezeknek a fő funkcióknak a megfelelően a karnitin olyan szövetekben koncentrálódik, mint a váz- és szívizom, amelyek zsírsavakat is használnak energiaforrásként.

Az L-arginin értágító hatású, ezáltal növeli a véráramlást, ami biztosítja az oxigén és a tápanyagok hatékonyabb eljuttatását a vázizomba. Edzés alatt a felhalmozódó káros anyagok, anyagcsere termékek a megnövekedett véráramlás segítségével könnyebben ürülnek ki és szállítódnak el az izmokból.

Az  L-izoleucin  esszenciális  aminosav,  vagyis  az  emberi  szervezet  nem  képes előállítani, táplálékkal kell pótolnunk.🍗 Egyike az elágazó láncú aminosavaknak, fontos szerepet játszik az egész test fiziológiai funkcióiban is, mint például a növekedés, az immunitás, a fehérje-anyagcsere, a zsírsav-anyagcsere és a glükóztranszport.

Később még ezeket bővebben kifejtjük, de ha rendszeres követőnk vagy, még sok más “huncut” 😉 érdekességet is megosztunk Veled. Egyébként a kapszulák mennyiségét testsúlyodhoz és az edzésintenzitáshoz tudod igazítani. Egy komoly edzés 🏋️‍♀️például más mennyiséget követel meg, mint egy laza kocogás 🙂 🏃‍♀️🏃‍♂️

Leave a Reply

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük