fbpx

BodyWade Thryel

A BodyWade Thryel edzés előtti kapszula, amely többet nyújt mint az L-karnitin és az  L-arginin önmagában, plusszban még esszenciális BCAA-t is tartalmaz. 💪Ezt az edzés előtti terméket teljesen az igényeidhez alakíthatod: testsúlyodhoz, illetve az edzésed intenzitásához. Naponta 5 kapszula 30-60 perccel izmozás előtt. DE! Korábban már írtunk erről a termékünkről is cikket, az összetevőket viszont nem bontottuk ki.

L-karnitin

Az L-karnitin természetesen a testedben is ott van, természetesen.😉Zsírégető, energiatermelő, antioxidáns. Ez azért jól hangzik, nem? A vegetáriánusoknak rossz hír, hogy a növények meglehetősen keveset tartalmaznak belőle, míg húsételek számottevő mennyiséget tartalmaznak. 

Fontos a pótlása, mert meglehetősen meredek hiánytünetei vannak, és majdhogynem sikít érte a szervezetünk. Ilyenek például:

  • gyors kifáradás, csökkent életkedv
  • izomgyengeség, izomfáradtság

DE! Idén csak pozitív dolgokat vonzunk be, szóval mire is jó?

  • szabályozza a vércukorszintet
  • elősegíti a zsír égetését
  • fokozza a fizikai teljesítményt

L-arginin

Az L-arginin egy fehérjealkotó aminosav, a szervezetünk képes az előállítására. Viszont ha szervezetünket stressz éri, mint például a fizikai megterhelés, akkor szervezetünk képtelen előállítani elegendő mennyiséget, így külső pótlása szükséges lehet. Mivel a fehérjék egyik alkotója, így főként magas a fehérjetartalmú ételekben fordul elő: szárnyasok, halak, tejtermékek, szója fehérje, mogyoró és mogyoróvaj. Hiány keletkezhet szervezetünkben fehérjeszegény diéta alatt.

Azért is fontos számunkra, mert a véráramlást segítő NO (nitrogén-monoxid) fő forrása.

Izoleucin (BCAA)

Az aki komolyan veszi az edzést, már biztosan találkozott ezzel az esszenciális aminosavval. Sajnos, nem sajnos, szervezetünk nem képes előállítani, hanem táplálékkal kell pótolnunk. Fontos szerepet játszik az edzés közbeni energiatermelésben, mivel az izmokban is le tud bontódni. DE! Számtalan jótékony hatással is rendelkezik, mint például csökkenti az izomlebomlást, szabályozza a vércukorszintet. Nélkülözhetetlen az izomépítéshez!

Leave a Reply

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük