fbpx

BodyWade Inceptor – Miért ajánljuk?

Sportolsz és aktív életet élsz? Napi étrendedet kiegészíted fehérjékkel, aminosavakkal vagy BCAA-kal? Puffadással, emésztési problémákkal küzdesz? Akkor a BodyWade Inceptor-t Neked ajánljuk!

Egyik alkotóeleméről, a Tauzin-formuláról már írtunk egy korábbi cikkünkben. De ha új vagy az olvasóink között vagy esetlegesen nem voltál túl szemfüles itt elolvashatod. Röviden: taurin és cink, amely nem csak a normál szénhidrát-anyagcserét segítheti, hanem a fehérjeszintézist is!

Ezen felül liofilizált baktériumokat tartalmaz. A baci hallatán ne ijedj meg, mert egyáltalán nem minden bacillus rossz: az emberi szervezetben több, mint 400 baktériumtörzs él velünk békében. Sőt sokan számunkra nagyon is hasznosak. A bél és az ott “lakó” baktériumok, azaz a bélflóra, ha egészséges, akkor egyensúlyi állapotban van. A külső hatások ezt könnyen felboríthatják. Mik lehetnek ezek a leghétköznapibb tényezők? Antibiotikumok, fizikai terhelés, stressz, fertőző betegségek és igen, akár a helytelen táplálkozás is boríthatja szervezetünk bilijét. Ha ez bekövetkezik, akkor a káros bacik átvehetik az uralmat és kellemetlen tüneteket produkálhatnak. Ide tartozik a puffadás, emésztési zavarok (hasmenés és székrekedés), bőrproblémák. Mi köze van ennek hozzám??? – kérdezed most magadtól… Szóval, ha a bélflórád nincs rendben, Te sem vagy rendben.

DE!

Jó hír, hogy a BodyWade Inceptor minderre megoldást nyújthat. Tedd le a voksod mellé! Hidd el nem fogsz csalódni benne, ha tényleg rendszeresen szeded.

Leave a Reply

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük